Bannerbilde

Om Skjæveland

 • Kategoriansvarlig for Infrastruktur

  Kategoriansvarlig for Infrastruktur

  Silje Vagle er kategoriansvarlig for Infrastruktur fra høsten av. Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Det sammenslåtte selskapet konsentrerer innsatsen om fire produktkategorier.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig Subsea

  Kategoriansvarlig Subsea

  Atle Skandsen blir ansvarlig for Skjæveland Gruppens produktkategori Subsea etter sommerferien. Av hensyn til kundene, samt produkt- og markedsutviklingen, har Skjæveland Gruppen spisset salgs- og markedsarbeidet sitt.

  Les mer
 • Kategoriansvarlig for Mur og belegg

  Kategoriansvarlig for Mur og belegg

  Av hensyn til kundene, produkt- og markedsutviklingen, spisser Skjæveland Gruppen salgs- og markedsarbeidet sitt. Men om mye forandres, er Jan Herbert Sandsmark fortsatt ansvarlig for Mur og belegg.

  Les mer
 • Presentasjon Skjæveland

  Presentasjon Skjæveland

  Skjæveland AS er en del av Skjæveland Gruppen, som består av Skjæveland Cementstøperi AS, Multiblokk AS og Storm Aqua AS.

  Les mer
 • Medlem av

  Medlem av

  Gjennom Skjæveland Gruppen er Skjæveland Cementstøperi AS medlem av Klima 2050.

  Les mer
 • Offentlig forsknings- og utviklingskontrakt

  Offentlig forsknings- og utviklingskontrakt

  Utgangspunktet syntes håpløst: Selg lokalproduserte betongtrykkrør til IVAR til erstatning for en elendig hovedvannledning… av betong! En offentlig forsknings- og utviklingskontrakt førte til dokumentasjon av betongens kvalitet også til vannrør, samt intern kvalitetsheving av betydning.

  Les mer
 • Utfordringer og samspill

  Utfordringer og samspill

  Grunnlaget for etableringen av Skjæveland Cementstøperi var et udekket behov; det var en gang en handlingskraftig, ung mann som trengte brønnringer.

  Les mer
 • Enkel løsning på overvannshåndtering

  Enkel løsning på overvannshåndtering

  Overvann må ledes vekk. Men noen ganger er eksisterende ledninger underdimensjonert, noen ganger blir overvannsledningsnett meget dyrt. Skjæveland Cementstøperis løsning er selvdrenerende kummer.

  Les mer
 • Fra historien; Skjævelands første FoU-prosjekt

  Fra historien; Skjævelands første FoU-prosjekt

  Skjæveland Gruppen er kjent for innovasjon og Skjæveland ble etablert som følge av en produktutvikling og etterspørsel. Men kjenner du historien om IVAR? Vet du hva som var det første store forsknings- og utviklingsprosjektet hos Skjæveland?

  Les mer