Bannerbilde

Endringer i ledelsen

Endringer i ledelsen

Ny daglig leder i Skjæveland og i Skjæveland Gruppen.

Tekst: Inger Anita Merkesdal    Oppdatert:  2 februar 2016

Innovative produkter og løsninger for overvannshåndtering har i en årrekke vært kjennetegnet på Skjæveland. De senere årene har bedriften utviklet sine produkter for overvannshåndtering i tett og konstruktivt samarbeid med bedriftens søsterselskap, Multiblokk. Resultatet er helhetlige løsninger som ivaretar behovet for overvannshåndtering fra vannet treffer bakken. Som en følge av dette innovative arbeidet etablerte Skjæveland Gruppen våren 2015 Storm Aqua, et kompetansefirma for praktiske overvannsløsinger.

Som daglig leder i Skjæveland har Aage Gjesdal hatt en viktig rolle i disse prosessene. Aage Gjesdal har en unik evne til å utvikle produkter fra tankeskisser til driftssikre VA-produkter. Arbeidsfeltet hans har i stor grad vært å løse utfordringer kommuner og byggherrer har stått ovenfor, spesielt innen overvannshåndtering. Aage Gjesdal har evnen til å tenke strategisk og langsiktig, han har et bredt nettverk og god innsikt innen fagområdet både nasjonalt og internasjonalt.

Fra 1. februar går Aage Gjesdal inn i en ny rolle i Storm Aqua. Storm Aqua har allerede fått ett stort behov for Aage Gjesdals kompetanse. Aage skal også fungere som et bindeledd mellom Storm Aqua og driftsselskapene Skjæveland og Multiblokk. En viktig oppgave er å sørge for at Skjæveland Gruppen og våre produkter blir foretrukket også i fremtiden.Ny daglig leder hos Skjæveland, Egil Lillebø.

Samtidig overtar Egil Lillebø som daglig leder i Skjæveland. Lillebø har tidligere erfaring som daglig leder i Multiblokk, og konsernleder i Skjæveland Gruppen. Egil Lillebø er i tillegg blant eierne i gruppen. Eilif Eriksen er allerede ansatt som konsernsjef, en stilling han tiltrådte fra årsskiftet. Eilif Eriksen har god kjennskap til Skjæveland Gruppen fra sitt arbeid som gruppens revisor.