Bannerbilde

Fordrøyningsmagasin

 • Effektiv sedimentering

  Effektiv sedimentering

  Skjæveland har lansert en forenklet, standardisert løsning for trygge og effektive fordrøyningsmagasin, spesielt tilrettelagt for sedimentering og sikker drift.

  Les mer
 • Fordrøyningssystem med infiltrasjon

  Fordrøyningssystem med infiltrasjon

  Tilførsel av overvann til det offentlige avløpsnettet skal minimaliseres og vannet skal i minst mulig grad tas ut av sitt naturlig kretsløp. I områder med infiltrerbare masser bør en vurdere om det er hensiktsmessig å tilbakeføre overvannet lokalt. Dette kan gjøres via fordrøyningsmagasin.

  Les mer
 • Skjævelands fordrøyningsmagasin

  Skjævelands fordrøyningsmagasin

  Fordrøyningsmagasinene fra Skjæveland Cementstøperi forsinker regnvannet og trygger områdene på en effektivt måte. Fordrøyningsmagasinene våre er driftssikre, kjøresterke og bygger på de anerkjente betongproduktene våre.

  Les mer
 • Nytt fordrøyningsmagasin i ny katalog!

  Nytt fordrøyningsmagasin i ny katalog!

  Skjæveland Cementstøperi har lansert en forenklet, standardisert løsning for trygge og effektive fordrøyningsmagasin, spesielt tilrettelagt for sedimentering og sikker drift. Dette er ett av de nye produktene vi lanserer i den nye katalogen vår, en gang etter påske.

  Les mer
 • Fordrøyningsmagasin på DN 2400

  Fordrøyningsmagasin på DN 2400

  Ønsker du mer informasjon om montasjen av Skjævelands største fordrøyningsmagasin? Br. Thorkildsen monterte to fordrøyningsmagasin i ett byggefelt på Orstad høsten 2015. Det største er ig-rør DN 2400.

  Les mer