Bannerbilde

Fordrøyningsmagasin

 • Effektiv sedimentering

  Effektiv sedimentering

  Skjæveland har lansert en forenklet, standardisert løsning for trygge og effektive fordrøyningsmagasin, spesielt tilrettelagt for sedimentering og sikker drift.

  Les mer
 • Fordrøyningssystem med infiltrasjon

  Fordrøyningssystem med infiltrasjon

  Tilførsel av overvann til det offentlige avløpsnettet skal minimaliseres og vannet skal i minst mulig grad tas ut av sitt naturlig kretsløp. I områder med infiltrerbare masser bør en vurdere om det er hensiktsmessig å tilbakeføre overvannet lokalt. Dette kan gjøres via fordrøyningsmagasin.

  Les mer
 • Basal fordrøyningsmagasin

  Basal fordrøyningsmagasin

  Fordrøyningsmagasinene fra Skjæveland Cementstøperi forsinker regnvannet og trygger områdene på en effektivt måte. Fordrøyningsmagasinene våre er driftssikre, kjøresterke og bygger på de anerkjente Basal-produktene.

  Les mer
 • Nytt fordrøyningsmagasin i ny katalog!

  Nytt fordrøyningsmagasin i ny katalog!

  Skjæveland Cementstøperi har lansert en forenklet, standardisert løsning for trygge og effektive fordrøyningsmagasin, spesielt tilrettelagt for sedimentering og sikker drift. Dette er ett av de nye produktene vi lanserer i den nye katalogen vår, en gang etter påske.

  Les mer
 • Fordrøyningsmagasin på DN 2400

  Fordrøyningsmagasin på DN 2400

  Ønsker du mer informasjon om montasjen av Skjævelands største fordrøyningsmagasin? Br. Thorkildsen monterte to fordrøyningsmagasin i ett byggefelt på Orstad høsten 2015. Det største er ig-rør DN 2400.

  Les mer