Bannerbilde

Anlegg

 • Bjellands innsats på Ruten

  Bjellands innsats på Ruten

  Vi besøkte Bjelland AS for en oppdatering om Ruten. Vi har fulgt prosjektet fra høsten i fjor og blir fortsatt overrasket over kompleksiteten i jobben deres.

  Les mer
 • Overraskende fotrør-funn

  Overraskende fotrør-funn

  I Stavanger skal Grunn-Service sanere et strekk på 1300 meter. Entreprenøren skal blant annet montere en ny fellesledning av fotrør, med innvendig V-profil.

  Les mer
 • Åpen og lukket overvannsløsning

  Åpen og lukket overvannsløsning

  Idyllisk, trygt og litt travelt! På Skadberg i Sola skal det bygges 10 eneboliger, rekkehus og leiligheter. Overvannshåndteringen etableres for å ivareta klimaendringene, med vannhåndtering både over og under bakken.

  Les mer
 • Sandnes: imponerende sentrumsfornying

  Sandnes: imponerende sentrumsfornying

  I Sandnes sentrum bygges rådhusplass og bypark mens det monteres nye ledninger for overvann, spillvann, fjernvarme- og kjøling i sentrumsgatene, samtidig som kollektivterminalen nylig ble renovert på 2,5 måned.

  Les mer
 • Bjelland bygger om Ruten

  Bjelland bygger om Ruten

  Midt i Sandnes sentrum har Ruten ligget som en parkeringsplass og transportsentral, med et litt frynsete rykte. Nå totalrenoveres byens mest sentrale tomt til park, festplass og knutepunkt. Bjelland AS har ansvaret for grunnarbeidet, - og dette går unna!

  Les mer
 • Grundig grunnarbeid i sentrum

  Grundig grunnarbeid i sentrum

  Avløpsnettet renoveres i Sandnes sentrum, samtidig som infrastrukturen oppgraderes for å takle et endret klima. Nå skjer det store ting like utenfor det nye rådhuset.

  Les mer
 • Sterke lag for nye Sandnes stadion!

  Sterke lag for nye Sandnes stadion!

  Alle byer trenger et knutepunkt, en storstue hvor små og store kan samles og dele engasjement, glede og opplevelser. Nå bygges nye Sandnes stadion; Østerhus Arena. Stangeland Maskin AS har ansvaret for grunnarbeidene, og Skjæveland er valgt som medspiller.

  Les mer
 • En fantastisk hyggelig plass

  En fantastisk hyggelig plass

  Den nye hjemmebanen til Sandnes Ulf skapes for et vell av aktiviteter og tilbud for mennesker i alle aldre. Og bare så det er sagt; dette er allerede en unik plass, selv for mennesker uten fotballinteresse.

  Les mer
 • Erstatter staurgamle rør

  Erstatter staurgamle rør

  Det utføres et potlearbeid på Storhaug i Stavanger når gamle rør og kummer erstattes med nye, innimellom eksisterende kabler og annen infrastruktur.

  Les mer