Bannerbilde

Alle permeable produkter

Alle permeable produkter

Multiblokk produserer permeable belegningssteiner og heller for alle behov. Aktuelle områder er oppstillingsplasser for busser og andre nyttekjøretøy, innendørs og utendørs parkeringsområder, industriareal, gangstier, offentlige områder som veier, torg og forsamlingsområder, med mer.

Multiblokk produserer fem ulike permeable belegningssteiner av betong. Våre permeable produkter skal kunne dekke alle behov for trygg og effektive infiltrasjon fra dekker.


Plaza fra Multiblokk er lagt med smal fugebredde i parkeringen og nedkjørselen til denne ved Høghuset på Bryne.

Plaza

Plaza er store solide betongsteiner på 20 X 20 cm, i 7 cm. tykkelse.

Plaza-steinene gir et robust og røft underlag. Betongknastene på sidene gir god retningsstabilitet, Plaza er derfor velegnet også på areal som utsettes for store vridningskrefter.

Plaza produseres med to ulike fugebredder. Den trangeste fugen er 5 mm, noe som gir 3,2 prosent åpent areal for direkte vanndrenering.


Plaza lagt med  bred og smal fuge i Vågsgata i Sandnes sentrum i 2014.

Plaza Dren

Plaza Dren er Plaza-steinen lagt med bred fuge. Den er 11 millimeter, hvilket tilsvarer 7,2 prosent åpent areal.

I Sandnes sentrum ble Plaza lagt både med smal og bred fuge på Bystasjonen i 2014. Der ble den brede fugen benyttet i kjørefeltet, som er etablert uten tilknytning til tradisjonelt kommunalt overvannsnett.


På et industriareal i Egersund er 12 mål dekket med den permeable industristenen Multiloc Dren fra Multiblokk.

Multiloc Dren

Multiloc Dren er en industristen, med høy bære- og lastefordelingsevne. Den tåler store vridningslaster, er motstandsdyktig og er spesielt egnet for arealer som parkeringsplaser, konteiner- og bussterminaler, gater, lagerdepot og så videre. Multiloc Dren gir hele 12 prosent åpent areal. Blant fordelene med Multiloc Dren er at jo flatere terrenget er, jo bedre blir dreneringen.

Multiloc dren produseres  i to dimensjoner:

222 X 109,5 x 222 mm X 80 mm og 222 X 109,5 x 222 mm X 100 mm.


Tradisjonelle Gangbaneheller ved Hotel Energy Clarion i Stavanger. Nå suppleres Gangbanefamilien med steiner for permeabelt dekke.  Gangbaneheller

Multiblokks rause Gangbane-serie er i forbindelse med et pågående prosjekt i Havneringen i Sandnes sentrum utvidet med tre nye betongsteiner.  Dimensjonene på disse nye medlemmene av Gangbane er henholdsvis 15 X 15 cm, 15 X 30 cm og 15 X 45 cm. De nye permeable steinene utformes slik at de kan legges tett, eller med 6 mm fuger. Infiltrasjonen skjer i de brede fugene. I Havneparken skal de permeable betongsteinene legges i fallende lengde i en fargekombinasjon av koks og grå.


Multidren

Multilokks permeable belegningssten Multidren er et fremragende alternativ på større industiområder og uteanlegg der det har lett for å samle seg overvann.

Multidren sørger for effektiv drenering i grunnen, selv i kraftig regnvær. Dimensjonene er L 200 mm X B 200 mm X H 80 mm. Fargealternativene er koks og grå, og Multidren gir 6,5 prosent åpent areal.